ПРАТИ ТЕКСТ

Имаш какво да кажеш и знаеш как да го направиш? Искаш да получиш голяма и качествена аудитория? Попаднал си на правилното място. „Под Моста“ е отворена платформа, която приема за публикации текстове на гост автори.

Можеш да получиш поле за изява, подкрепа и читатели. Не се притеснявай да ни изпратиш свой текст, дори ако си несигурен или си студент, или тепърва прохождаш в журналистката. Гарантираме, че ще отговорим на всеки и ще дадем насоки и съвети за подобряване. А ако статията е грамотно написана и ни хареса, ще я публикуваме и разпространим.

Моля да ни изпращаш само публицистика, а не лично творчество (фотографията е изключение, която приемаме с удоволствие). Как става това?

Подготви текста си в .docs формат, като не забравяш да сложиш заглавие. Няма да се разсърдим, ако е добре оформен (подзаглавия, болд, разделен на абзаци). Не прекалявай с обема – най-добре е между 600 и 1200 думи.
Не забравяй, че нарушаването на авторското право и плагиатството е категорично забранено. Ако имаш авторски снимки за материала си – прикачи ги като отделни файлове към имейла.
Прикачи текста и снимките (ако има такива) на имейл и ни го изпрати до
office@podmosta.bg със заглавие „Гост-автор“. Не забравяй да напишеш името си и, ако желаеш, няколко думи за себе си.
Очаквай да се свържем с теб!