„Пингвините от Мадагаскар“ се завръщат!

28.11.2014

Помните ли пингвините от „Мадагаскар“? Да, да, същите онези, които седяха на подиума и повтаряха „Махайте и се усмихвайте, момчета, махайте и се усмихвайте!“, докато в същото време измисляха планове за бягство? Е, не тъгувайте повече, защото те се завръщат в целия си блясък в новия филм на ‘DreamWorks’ – „Пингвините от Мадагаскар“!
the-penguins-of-madagascar-movie(Тук е моментът да споменем, че дори да не сте гледали първата част, няма да имате проблеми с разбирането на филма. Макар и ‘spin-off’, „Пингвините от Мадагаскар“ следва по-различна сюжетна линия, в която има няколко препратки към оригиналната поредица, но те далеч не са толкова много или неясни, за да бъдат пречка за пълноценното изживяване.)

Всичко започва с едно търкулнало се яйце, няколко пингвина, които изневеряват на природата си, а след това завършва със слава и създаването на най-елитния екип: Скипър – водачът на бандата, Ковалски – мозъкът на операциите, Рико – който умее да руши неща, и Редник – ултрасладкият малък пингвин! Е, почти свършва така, де, поне докато не се появява Доктор Октавиус Брайн, въоражен с опасния серум „Медуза“ и твърдо решен да промени света в не особено приятна посока.
The-Penguins-of-Madagascar-Official-TrailerРазбира се, любимите ни герои далеч не са сами – към тях се присъединява отряд „Северен вятър“, ръководен от хъскито – агент Секретно, под чието командване всички дружно се опитват да осуетят плановете на Октавиус. Героите ни обикалят земното кълбо, минавайки през Антрактида, Венеция, горещите пустини, Шанхай и Ню Йорк, където участват в непрекъсната игра на котка и мишка, като ролите постоянно се разменят.
The-Penguins-of-Madagascar-Movie (2)Няма как да не се размсеете на сцените, в които Редник решава да натисне някой бутон, след което се случва нещо колкото непредвидимо, толкова забавно или опасно за героите ни, или пък по време на щурото преследване из Венеция, когато пингвините успяват да преобърнат града надолу с главата. Разбира се, смешните неща далеч не се изчерпват дотук – ще видите какво се прави с надуваем замък, ще имате възможност да се посмеете на многобройните дегизировки и измъквания на Рико, Ковалски, Скипър и Редник, а за капак – точно на финала – мъниците наистина ще ви разчувстват с жертвоготовността си!
The-Penguins-of-Madagascar-post1Освен всичко друго филмът разполага и с приятен и изключително подходящ саундтрак, а в българското озвучаване може да чуете гласовете на актьорите Анастасия Събева, Елена Бойчева („Лов на дребни хищници“; „Стъклен дом“), Стефан Сърчаджиев-Съра (озвучавал Робърт Бароун във „Всички обичат Реймънд“, Рубиъс Хагрид в „Хари Потър и философския камък“, Фред Флинтстоун в „Семейство Флинтстоун“ и много други), Явор Караиванов („Студено“), Кристиян Фоков (озвучител в „На гости от третата планета“) и други.

Ще се справят ли нашите любимци в борбата с Доктор Октавиус Брайн? Кой е той и защо ги преследва? Как се танцува ривърденс по средата на улицата – всичко това и много повече може да научите в новия филм на ‘DreamWorks’ – „Пингвините от Мадагаскар“ – в 92 минути, изпълнени с гарантирано забавление и голяма доза смях!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Илияна Маринкова"Фаворитката" и тъгата на изобличаващата сатира07.02.2019

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование