Нийл Бломкамп “взриви” Интернета – нов проект по “Пришълеца”

Докато в България се тресем с фарсa наречен “Дякон Левски”, Нийл Бломкамп потвърди нов проект по “Пришълеца”. Всичко започна преди няколко седмици когато в профилите на режисьора на култовия District 9 се появиха концептуални творби на необявен, но любопитен проект по “Пришълеца”. Въпросният арт разбуни духовете и даде надежда, че това ще е най-качественият филм от всечената от “Пришълци” на Камерън насам.

Alien1

Нийл Бломкамп е режисьор на забележителния District 9 и на не чак толкова забележителния Elysium, а много почитатели на качествената фантастика очакват с нетърпение следващия му филм Chappie. Филм, който се очаква да бъде един от най-добрите на тема “човек срещу изкуствен интелект”.  Всичко това обаче остава в сянката на днешните събития, в които режисьорът публично обяви в Инстграм че:

“So I think it’s officially my next film!”

Макар и да е официално – (освен ако Нийл не ни тролва, повече информация ще прочетете, като цъкнете тук!) бъдещето на проекта е все още неясно, но се шуми за евентуално завръщане на Сигърни Уивър като лейтенант Рипли. Друго интересно намигване е, че явно нито отрочето на Ридли Скот, нито продължението на Джеймс Камерън ще бъдат игнорирани, тъй като в концептуалните рисунки се виждат снимки на Кралицата от продължението “Пришълци” и на кораба на космическите жокей от оригиналния филм на Ридли Скот.

aliens5

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to