Спечели книга с автограф от Дж. К. Роулинг!

01.11.2014
Снимка - celebsnetworth.org/
Снимка – celebsnetworth.org/

По случай излизането на „Копринената буба“ от Робърт Галбрейт и в седмицата на празника на Вси Светии (Хелоуин), Под Моста.бг и ИК „Колибри“ ви канят да се превърнете за кратко в смели детективи, дори и само на снимка.

Впуснете се в малко приключение с Робърт Галбрейт и Корморан Страйк, за да спечелите книга с автограф на самата Джоан Роулинг от българското издание на втората книга от детективската поредица! Единственото, което трябва да направите, е да ни изпратите свое селфи (допълнение – ако не си падате по селфита – може и обикновена снимка!) във възможно най-детективската си поза и дрехи, както и кратко изречение, което описва детективската ви същност. Изпратените снимки ще бъдат публикувани във Facebook профила на Под Моста в същия ден. Няма значение дали ще е в първият или последният ден от играта – всеки има шанс! След това, в края на играта, чрез томбола от всички изпратили снимки, ще се изтегли този, който печели голямата награда – българското издание на „Копринената буба“ с автентичен автограф на Роулинг. За утешителна награда сме приготвили още едно копие от книгата, но без автограф, която ще изтеглим на случаен принцип измежду всички, взели участие.

Качването на снимки  започва от 28-и октомври и приключва на 7-и ноември в 14:00 часа, когато ще бъде излъчен и победителят. Бъдете различни, бъдете един модерен Шерлок Холмс, бъдете Корморан Страйк. Наградите ви очакват!

Имейлът, на който трябва да изпращате снимките, е: podmostagames@abv.bg или директно на съобщение във Facebook профила ни. Успех!

Промяна в регламента:
Важно! Заради желанието на голяма част от участниците и читателите на Под Моста, решихме да променим регламента на играта ни с награда книга с автограф от Дж. К. Роулинг, предоставена от Colibri Books. За съжаление забелязахме нещо, което се надявахме да избегнем- „война“ за харесвания и споделяне в различни групи и форуми за трупане на лайкове от хора, които най-вероятно и веднъж преди това не са чували за сайта ни. За да стане по-справедливо и да удовлетворим читателите си – победителят сред изпратилите снимка, ще бъде излъчен на случаен принцип, чрез томбола. Освен това – моля не забравяйте, че регламента изисква снимката да бъде „детективска“, а не случайна такава. Извиняваме се на вече включилите се, които не са съгласни с това и благодарим за разбирането.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Анна-Мария ПоповаПътуване във времето с големите Азимов и Силвърбърг13.04.2020

Още от Под Моста

Момчил РусевМузиката като отдушник: Twenty One Pilots и пътят им към успехаМузика