Образование

6 български изпълнители ще развият своята музикална кариера във второто издание на Музикален Акселератор

06.04.2022

RockSchool обяви началото на кандидатстването за участие във второто издание на Музикален Акселератор – програма за развитие на талантливи български музиканти. 

Чрез конкурс ще бъдат селектирани 6 музикални изпълнители, които безплатно да запишат и продуцират своя авторска песен. Към нея ще бъде заснет студиен видеоклип, който ще бъде свободно достъпен онлайн. Участниците ще преминат през еднодневен обучителен семинар с професионалисти от музикалната индустрия, с цел придобиване на нови знания и умения. 

За първото издание на Музикален Акселератор през 2021 кандидатстваха над 80 банди и изпълнители, като за участие бяха избрани само 12. В рамките на програмата те създадоха и промотираха свои авторски песни, които достигнаха до онлайн аудитория от над 50 000 човека. Всички видео клипове можете да видите тук.

RockSchool отправя покана към всички музикални изпълнители и групи, които създават авторска музика да кандидатстват за Музикален Акселератор 2022. Няма възрастови, полови, географски или жанрови ограничения за участие. Важна е единствено тяхната силна мотивация да се развиват професионално и да имат демо на нова песен, с която да работят по време на програмата. 
Кандидатстването за Музикален Акселератор 2022 е отворено до 30 Април 2022 в официалния сайт на програмата: https://urbanhouse.bg/bg/mama-project. Избраните участници ще бъдат обявени в началото на месец май, а готовите песни ще бъдат официално представени през месец декември тази година.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Димитър Панайотов7 образователни приложения за вдъхновение на всеки ученик07.03.2022

Още от Под Моста

Под МостаГеорги Енчев – Goosh: 20 години с модерна култура в обувкитеLIFE