6 музикални събития, които не са за изпускане през ноември

02.11.2017

Пишем отличен 6 на ето тези събития на малки и големи сцени без да претендираме за изчерпаемост, а само за музикално разнообразие и гаранция за качествен ноември.

Chambao – 9 ноември

Испанската фламенко чил аут група идва в България за втори път в рамките на 6 месеца, като мястото този път е зала 1 на НДК, а числото – 9. Вълшебният глас на Малага Ла Мари ще пренесе лятото чак до ноември, където ще направи разходка по цялата дискография на групата и последния им албум “Nuevo Ciclo”.

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев – 9 ноември

Любим глас и любима китара се събират в Gramophone на 9 ноември за акустично и изпълнение на любимите ни техни песни.

Любо Киров – 10 ноември

И тази есен няма да се размине без мащабен концерт на Любо Киров в зала 1 на НДК. Слушаме „Знам – най-доброто” на 10 ноември като финал на националното турне на артиста. Заедно с него на сцената ще се качат Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Калин Вельов (барабани и перкусии), LaTiDa (вокали).

Lacuna Coil – 16 и 17 ноември

Италиански готик метъл нахлува в Mixtape 5 за цели два концерта – на 16 и 17 ноември. Ще видим на живо новото сценично шоу и визия на групата и ще чуем най-доброто от творчеството им през годините, в това число и подбрани песни от последния албум “Delirium”.

Криста Бел – 17 ноември

„Когато за първи път я видях на сцената, си помислих, че е извънземна. Най-красивата инопланетянка въобще,” раказва Дейвид Линч за своята муза, докато ние попиваме втория ѝ албум – “We Dissolve” или поп с елементи на соул, рок, джаз и трип-хоп. Мрачната поезия на десетте песни носи почти филмова ефирна меланхолия, която нищо чудно на 17 ноември да ни пренесе от Sofia Live Club директно в Туин Пийкс.

2 Cellos – 4 декември

Хърватските челисти идват отново в София – този път на 4 декември, за да представят новия си албум “Score” заедно с Лондонския симфоничен оркестър. Датата прехвърля в следващия месец, но билетите парят, така че побързайте!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Боян Симеонов5 албума от септември, които трябва да слушате09.10.2019

Още от Под Моста

Калоян ГуглевФилмът „Ятаган“ – абсурд на реалносттаКино