6 музикални събития, които не са за изпускане през ноември

02.11.2017
Заедно в час

Пишем отличен 6 на ето тези събития на малки и големи сцени без да претендираме за изчерпаемост, а само за музикално разнообразие и гаранция за качествен ноември.

Chambao – 9 ноември

Испанската фламенко чил аут група идва в България за втори път в рамките на 6 месеца, като мястото този път е зала 1 на НДК, а числото – 9. Вълшебният глас на Малага Ла Мари ще пренесе лятото чак до ноември, където ще направи разходка по цялата дискография на групата и последния им албум “Nuevo Ciclo”.

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев – 9 ноември

Любим глас и любима китара се събират в Gramophone на 9 ноември за акустично и изпълнение на любимите ни техни песни.

Любо Киров – 10 ноември

И тази есен няма да се размине без мащабен концерт на Любо Киров в зала 1 на НДК. Слушаме „Знам – най-доброто” на 10 ноември като финал на националното турне на артиста. Заедно с него на сцената ще се качат Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Калин Вельов (барабани и перкусии), LaTiDa (вокали).

Lacuna Coil – 16 и 17 ноември

Италиански готик метъл нахлува в Mixtape 5 за цели два концерта – на 16 и 17 ноември. Ще видим на живо новото сценично шоу и визия на групата и ще чуем най-доброто от творчеството им през годините, в това число и подбрани песни от последния албум “Delirium”.

Криста Бел – 17 ноември

„Когато за първи път я видях на сцената, си помислих, че е извънземна. Най-красивата инопланетянка въобще,” раказва Дейвид Линч за своята муза, докато ние попиваме втория ѝ албум – “We Dissolve” или поп с елементи на соул, рок, джаз и трип-хоп. Мрачната поезия на десетте песни носи почти филмова ефирна меланхолия, която нищо чудно на 17 ноември да ни пренесе от Sofia Live Club директно в Туин Пийкс.

2 Cellos – 4 декември

Хърватските челисти идват отново в София – този път на 4 декември, за да представят новия си албум “Score” заедно с Лондонския симфоничен оркестър. Датата прехвърля в следващия месец, но билетите парят, така че побързайте!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Вяра Желязкова9 въпроса с Брайън Адамс за "Под Моста"01.11.2018

Още от Под Моста

Под МостаИталианското трио Il Volo се завръща в България през септемвриМузика