„Арт поток“ – фестивал на изкуствата за втори път на морския бряг

07.06.2018
( Снимка : Facebook )

Второто издание на Арт поток – фестивал на изкуствата ще се проведе в дните от 14 -и до 27-и юли. Всички постановки от програмата са с начален час 21:00ч., а билети ще могат да бъдат закупени от каса на площада в морския град. Някои от събитията ще се проведат в лятното кино, а други на самия плаж. Фестивалът е организиран от Община Царево и Hacienda Beach – Лозенец.

В петък – 14 юли  в Общинския исторически музей ще бъдат представени произведенията на художника Стефан Божков. Освен това зрителите ще могат да гледат кралицата на българския театър Татяна Лолова в моноспектакъла „Дуенде“ по текстове на Р. Апостолова и Ф. Лорка.

В събота на 15-и юли на сцената на НЧ „Георги Кондолов – 1914“ ще излязат артистите от хасковския театър с постановката „Ако Роналдо беше Чехов“, режисирана от писателя Елин Рахнев, а следващата вечер (16 юли)  ще бъде посветена на литературно четене на творбите му.

В сряда на 19-и юли царевската публика ще бъде зарадвана в лятното кино с формата „Пощенска кутия за приказки“, а от 23:00ч. ще се състои концерт на Стенли (Тангра), Фънки и Gravity Co, като входът за жители на Царево ще е безплатен.

На 20-и юли (четвъртък) зрителите  ще могат да се насладят на „Дубльори“ на сцената на читалището, а  в петъчната вечер на сцената ще се качат Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев с постановката на Мариус Куркински – „Мъжът на жена ми“.

В последната фестивална вечер пред публиката ще се яви Стоянка Мутафова в постановката „Госпожа стихийно бедствие“.

Автор: Ралица Братанова

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"София Филм Фест – лятното кино на път към Велико Търново07.06.2018

Още от Под Моста

Калоян ГуглевИзкуството в дигиталната епоха. Как артистът живее от него?LIFE