Българският криминален роман „Съвест“ на Йоана Вълчева

03.09.2015

yoana-valcheva-savestПреди време с нас се свърза младата българска писателка Йоана Вълчева, която ни изпрати своя роман „Съвест“. Признаваме, че сред нас няма фенове на криминалния жанр, но нейната история със сигурност звучи интригуващо. Както знаете, ние обичаме да подкрепяме млади български автори, затова и не можем да не ви представим нейната творба. Ако вече ви е станало интересно, вижте за какво става въпрос:

В един престъпен свят, където не можеш да разчиташ на никого, няма място за разкаяние. Но една закъсняла съвест се пробужда и подтиква Катя Суворова да загърби работата си на снайперист. За шефа й обаче не съществува отказ и той изпраща по петите й най-добрия си наемник.
В миг на смъртна опасност последният човек, от когото очаква помощ, й подава ръка и двамата се впускат в бягство, пълно с опасности. Преследвани от разгневен мафиот и криещи се от полицията, те ще се опитат да намерят изход с цената на всичко.
Заинтригуващ роман, представящ престъпността от различна гледна точка. Героите в него разказват за обстоятелствата, които ги превръщат от обикновени хора в убийци. И вече нищо не е същото…

 

За дебюта си в литературата Йоана казва, че има още много какво да учи, но е щастлива, че може да издаде първата си книга толкова млада, благодарение на това, че живее в 21 век – векът на технологиите.
Има амбициите да се развива, да достига нови върхове, опитвайки се да забавлява читателя. Защото според нея литературата не трябва да носи само послание, а и радост от четенето.

Купете нейната книга на електронен носител от – Тук!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Емилия Илиева”Двеста линейки на час“ в една изцапана цивилизация23.08.2018

Още от Под Моста

Боян СимеоновЛюбо Попйорданов и Дните на предизвикателстватаLIFE