Джаз вечери в Литературен клуб Перото

19.08.2018

В Литературен клуб Перото родни музиканти ще свирят джаз сред любимите литературни заглавия. Клубът ще събере на едно място няколко забележителни музиканти, за да донесат малко ритъм в края на работния ден. Датите са 28 и 30 август, а последният концерт ще бъде на 6 септември.

Първата вечер на сцената ще излезе квартетът на Ангел Заберски в състав Михаил Йосифов (тромпет), Борис Таслев (контрабас) и Борислав Петров (ударни). Последният за август концерт ще открие триото на пианиста Живко Петров – JP3, заедно с Веселин Веселинов-Еко (бас) и Димитър Семов (ударни). А на 6 септември джаз срещите ще закрият внуците на Панчо Владигеров – Александър и Константин заедно със Стоян Янкулов-Стунджи (перкусии).

И трите джаз вечери ще се проведат по следния начин – всеки от музикантите ще представи музиката си чрез откъс от литературно произведение или неговото заглавие, след което ще можем да се насладим на майсторските ритми.

Билети може да закупите онлайн или на място час преди събитието. Началото на всеки концерт е 20:00, а след това ви остава само да се забавлявате, докато слушате или четете под джаз съпровода.


Автор: Велина Станоева

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаIrfan с концерт във Варна18.03.2016

Още от Под Моста

Мирослав Петров, главен директор Продажби VIVACOM
Боян СимеоновVivacom представи Viva Smart – нова платформа за цялостни IoT услуги и решенияОбразование