Джеймс Бонд срещу ‘Spectre’ в първия пълен трейлър за новия филм с Агент 007

22.07.2015

Джеймс Бонд се завръща на големия екран тази есен след най-успешното си приключение в комерсиален аспект в цялата история на поредицата – ‘Skyfall’. Преди няколко часа в Интернет се оказа първият пълен трейлър за новия филм с негово участие ‘Spectre’. В него Агент 007 ще се изправи срещу терористична организация, от чието име лентата взима заглавието си.

В трейлъра виждаме един куп известни и познати имена. Даниел Крейг се завръща в ролята на Бонд за четвърти път, а Ралф Файнс, Наоми Харис и Бен Уишоу ще пресъздадат образите респективно на М, г-ца Мънипени и Q, които вече ги видяхме да играят в ‘Skyfall’. Не липсват и нови имена като двукратния носител на „Оскар“ Кристоф Валц, който ще играе главният злодей Франц Оберхаузер, прекрасните Леа Сейду и Моника Белучи, които ще бъдат новите момичета на Бонд, и 6-кратния световен шампион на WWE в тежка категория Дейв Батиста, който ще е най-довереният служител на Оберхаузер и основният физически противник на Бонд. За секунда мяркаме и Андрю Скот, известен с ролята си на Джим Мориарти от сериала на ‘BBC’ „Шерлок“, но нищо не издава каква точно ще е неговата роля. Но все пак е хубаво да има и по нещо, което предстои да разберем. 🙂
В режисьорския стол се завръща Сам Мендес, човекът зад ‘Skyfall’. ‘Spectre’ илиза по кината у нас на 6-и ноември 2015-а година.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Деница ДимитроваПрочутите имена, които (може би) не произнасяш правилно: част 231.07.2019

Още от Под Моста

Деница ДимитроваКино и избори: 7 филма за вота, който определя животиКино