Ед Шийрън с участие в седми сезон на ‘Game of thrones’

13.03.2017

Съвсем наскоро екипът на сериала с най-голямата фен база по света обяви старта на седмия си сезон – 16-ти юли – и с това се постави началото на бавното отброяване до заветната дата. Феновете на Game of thronesобаче ще имат още един повод за радост. Създателите на сериала – Дейвид Бениоф и Дан Уайс – официално обявиха, че едно от новите попълнения в следващия сезон ще бъде британският музикант Ед Шийрън.

Бениоф и Уайс разкриха тайната около участието на червенокосия певец на филмов фестивал в Остин, Тексас. Екипът на сериала се опитва да вкючи Ед Шийрън в актьорския състав от дълго време, а и самият Шийрън не крие огромното си желание да се докосне до света на Седемте кралства. Разминавания в графика на снимките на ‘Game of thrones’ и участията на талантливия британец правеха това невъзможно до момента.

Фентъзи сериалът не за пръв път ще работи с известни музикални звезди. Барабанистът на групата ‘Coldplay’ Уил Чемпиън беше един от музикантите в известната с бруталността си сцена на Червената сватба в трети сезон. Участието на Ед Шийрън едва ли ще е обвързано с централна роля, а по-скоро с краткотрайна поява на екрана. Дори и кратка поява ще бъде чудесната възможност за зрителите да обединят любовта си към Ед Шийрън и ‘Game of Thrones’ в едно.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Георги Петров'Game of Thrones' теории: The Lannisters send their regards18.06.2015

Още от Под Моста

Анна-Мария Попова„Заедно в час“ - истории от „празните книги“Образование