Един “поет с фотоапарат” ни пренася “Под небето на Париж”

01.07.2016
Елина Нинова
Елина Нинова

“Sous le ciel de Paris” се казва новата фотографска изложба на Елина Нинова, която ще видим от  04.07.2016 до 30.07.2016 във вино-бар MWAH (ул. Шейново №2).

Може би не познавате името й, но със сигурност сте почитатели на фотографиите й във фейсбук – “София – в образи и думи” има хиляди последователи, които преоткриват красотата на града отново и отново през очите на Елина. Градски пътешественик, Елина заснема не само красивото на пръв поглед, но и онова, което се крие отвъд – в локвите, в прозорците, в играта на светлината. Освен във Facebook страницата, Елина Нинова публикува своите снимки в електронното архитектурно издание „DeZona” и се изявява с фото-пътеписи във в. „168 часа”. Предишната й самостоятелна изложба беше през 2013г. и изцяло посветена на града, в който е израснала –  „София – градът на кръстопът”.

От 4 юли, фотографката ще ни помогне да погледнем и “вечно влюбеният град” от нейна гледна точка като ни изрисува Париж и небето в черно-бели краски. “За мен градовете са като хората – всеки със своето лице, със своята душа, със своята история… И всеки се разкрива по различен начин”, казва Елина за красотата на града. Присъединете се под небето на Париж.

Радина Иванова

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаПо стъпките на “Възвишение” Изложба с фотографии на Симон Варсано02.10.2017

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование