Литература

Book Talks vol.13

24 Септември 2020

WORKY

Още за събитието:

BOOK TALKS е месечно специализирано събитие за резюмета на бизнес книги.

Хора от различни сфери на бизнеса разказват за своите любими книги или актуални заглавия, които са ги впечатлили.Книгите | Септември 2020:

#Книга 1
„От нула до едно“ автор Питър Тийл

Една книга, която ще ви помогне в създаването на нов бизнес и ще ви покаже началните стъпки към един проспериращ бизнес.

По-лесно е да се имитира, отколкото да се сътвори нещо ново. Питър Тийл е съосновалтел на PayPal и Palantir, пръв външен инвеститор във Facebook финансирал е компании като SpaceX и LinkedIn.

#Книга 2
„Разчупи клишетата“ – автор Кен Робинсън

Креативността е най-големият дар на човешката интелигентност. Колкото по-сложен става светът, толкова по-креативни трябва да бъдем, за да се справим с предизвикателствата. Въпреки това много хора се чудят дали изобщо притежават някакви креативни способности. „Разчупи клишетата“ показва защо креативността е толкова важна, защо хората мислят, че не са креативни, как стигнахме дотук и какво може да се направи.

#Презентатори:

Леона Асланова – Леона Асланова е експерт и консултант по иновации, с над 15 годишен професионален опит. Основател е на Innovation Starter, първата специализирана агенция за иновации в България.

Ивайло Кунев е корпоративен обучител с дългогодишен опит. Автор на специализирани програми за развитие на бизнес компетентности и лидерски умения.Събитието се провежда в хибриден формат: присъствено и онлайн чрез платформата ZOOM.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon