Популярни

Sound Talks vol.14

29 Февруари 2020

"Петък"

Безплатно събитие Карта

Още за събитието:

Задава се 14-тото издание на Sound Talks, в което за пореден път ще ви срещнем с хора от аудио света, които ще споделят опита и идеите си с нас в непринудената обстановка на бар „ПЕТЪК“.

Наши гости ще бъдат Iliya Grigorov „Григовор“, Orlin Milchev „Атила“ и Atanas Dinchev от Senselab. Програмата очаквайте скоро!
_____

ЗА НАС

Sound Ninja Music Academy и E-Music Bulgaria обединяват сили, за да създадат Sound Talks – поредица от безплатни събития, в които се дискутират най-различни теми от аудио света. Наш домакин този e столичния бар „Петък“, където в непринудена обстановка обсъждаме идеи с хора на нашата вълна.

В рамките на лекционни панели, Q&A сесии и уъркшопи ще си говорим за хардуер, софтуер, миксиране, продуциране, музициране и всичко около професионалното аудио. Очакват ви интересни презентации, вдъхновяващи гости, тематични игри с награди, както и време за нетуъркинг със себеподобни в края на всяко събитие.

Ако рядко ви се случва да си nerd-вате с някой относно хардуер/софтуер/продукционна техника, а ви сърби езика да споделите знанията и опита си по определена тема, ние ви каним на сцената на „Sound Talks“. Изпратете вашата кандидатура на soundtalksbg@gmail.com с кратко представяне и резюме на темата, по която искате да говорите.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon