Театър

„Той е дяволът!“ – Премиера!

16 Септември 2020

Младежки театър "Николаай Бинев"

Още за събитието:

С огромно вълнение, много усмивки и изключително нетърпение каним всички зрители и приятели на Младежки театър „Николай Бинев“ на премиерата на спектакъла „Той е дяволът!“ на 16-и септември от 19:00 ч.

Автор на пиесата е известният и изключително успешен френски актьор и драматург Себастиан Тиери, който е сред най-актуалните име в света на театъра, киното и телевизията във Франция. Себастиан Тиери е носител на награда „Молиер“, за която е бил номиниран още цели 7 пъти. Преводът на пиесата „Той е дяволът!“ е дело на Михаил Билалов и Ваня Николова.Режисьор на спектакъла е проф. Здравко Митков, който за последно работи в Младежки театър „Николай Бинев“ през 2017-а г., поставяйки един от любимите спектакли на българската публика през последните години – „Разделям двойки по домовете“! Сценографията на спектакъла „Той е дяволът!“ е дело на Петър Митев, който също е част от страхотния екип на хита „Разделям двойки по домовете“.

Актьорският състав на комедията „Той е дяволът!“ е меко казано впечатляващ и сме убедени, че прекрасните Михаил Билалов, Рашко Младенов, Мая Бабурска и Веселина Конакчийска ще превърнат пиесата в забавен, енергичен и жив спектакъл, на който да се наслаждаваме с усмивка, а ехото от смеха на зрителите ще изпълва салона!Потопете се в мистерията на спектакъла „Той е дяволът!“, за да разкриете кой е дяволът, има ли изобщо такъв и дали светът около нас е наистина това, което виждаме, докосваме, и на което вярваме.

Билетите за спектакъла „Той е дяволът!“ ви очакват, както на касата на Младежки театър „Николай Бинев“, така и онлайн на адрес www.mlt.bg

Младежки театър „Николай Бинев“ гарантира, че всички спектакли в театъра се провеждат при спазването на всички противоепидемиологични изисквания, включително намален капацитет /50%/, продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция, осигуряване на дезинфектант.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon