Готово е логото на филма „Фантастични животни и къде да ги намерим”

04.11.2015
Снимка: pottermore
Снимка: pottermore

Готово е официалното лого на филма “Fantastic Beast” – продължение на историята за магьосническия свят на Хари Потър, който трябва да излезе на 18 ноември 2016 г. Заглавието на предстоящата продукция на “Warner Brothers” е с метален дизайн, който напомня на оригиналните филми за момчето магьосник. Съществената промяна е в премахнатата мълния от “P” на “Potter” и змиевидното “S” в “Beasts”.

„Фантастични животни и къде да ги намерим” е написана от Дж. К. Роулинг през 2001 г. и е своеобразно копие на учебника на Хари по Магизоология от първата част на поредицата – „Хари Потър и Философският камък”. Авторката създава книгата под псевдонима Нют Скамандър – автор на учебника, чиято роля във филма ще бъде изпълнена от носителя на Оскар Еди Редмейн. Действието се развива през 20-те години на миналия век в Ню Йорк и ще проследи приключенията на мистериозния зоомаг Скамандър и други магьосници и вещици, свързани по един или друг начин с училището за магия „Хогуортс”.

Режисьор на „Фантастични животни и къде да ги намерим” ще е Дейвид Йейтс, който работи по последните части на популярната поредица. Самият Хари Потър и приятелите му Рон и Хърмаяни няма да участват, тъй като историята се развива 70 години преди те да започнат обучението си в „Хогуортс”.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Георги Петров„Фантастични животни и къде да ги намерим“ - spoiler-free ревю16.11.2016

Още от Под Моста

Емилия Найденова5 кариерни пътища след университетаОбразование