Хип-хоп изпълнителката Akua Naru с концерт в България този месец

akua_naru_2-1

Черната перла на женския хип-хоп Akua Naru идва за първи път у нас с концерт на 11 ноември в столичния “Sofia Live Club”. Българската публика ще има удоволствието да се докосне до поетичните й, изпълнени с послания рими, поднесени в компанията на петима страхотни музиканти. Akua Naru и приятелите й са подготвили оригинална смесица от хип-хоп, соул, джаз, блус и африкански ритми и ще направят петъчната вечер специална за феновете  на качествената музика на живо.

Енергизиращите им общи изпълнения са плод на умелото съчетаване на поетични, майсторски рими и многопластово включване на барабани, клавиши, саксофон, флейта, китара, бас и грамофони.

Akua Naru впечетлява с кадифения си глас и философските си текстове. Започва да създава рими още от детските си години в Ню Хейвън, САЩ. Пътешества из цял свят, от Филадефия и Ню Йорк до Африка и Китай, което оставя и следи в нейната музика. Освен зад микрофона, тя се изявява и като гост-преподавател е Хамбург, където си сътрудничи с проф. Триша Роуз. Още с първия си албум, издаден през 2011 г., Akua Naru извоюва ключова позиция на хип-хоп сцената.

Началото на концерта е 23:00 ч., а вратите отварят още в 21:00. Билетите са в продажба на касите на Eventim, билетен център НДК, OMV и The Mall на цена от 30 лв.

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to