Хванати в „капан“ за три дни – Капана Фест Есен 18`

Септември месец освен с началото на есента ще бъде ознаменуван и с есенното издание на любимия Капана Фест. В Пловдив от 28 до 30 септември „Капана ще се превърне в артистичен рай“, пишат във Фейсбук страницата на събитието.

След като се насладихме на флагчетата, музикалните сцени и уъркшоповете през лятото, организаторите на фестивала ни предлагат нова доза настроение и вдъхновение, за да ни пазят топло през предстоящите хладни месеци.

Както обикновено за настроението ще се погрижат няколко сцени, разпръснати из пъстрия квартал.

Първата: Сцена The Stars, преди я познавахме като Сцена Ядрото, но и тази година поднася блестящи открития и ни помага да достигнем звездите.

Зона Soul Seaaarchin` Vinyl ни предлага сцена за DJ-и и колектори на редки съкровища, където майсторските ритми са на почит.

Сцена Капана, както винаги посветена на изкуствата, с безброй уъркшопове, графити майстори и по-фини изкуства.

А пък Staropramen Stage предоставя алтернатива, нещо различно и разбиващо. Сцената, където познати и непознати рок групи ще ви извадят от делника и ще ви гмурнат във фестивалното настроение.

Нещо ново тази година ще бъде кътчето на Словото – Книжното звено, където ще можем да изпълним души с литература и вдъхновение.

Изпратете лятото с усмивки и добро настроение. Капана Фест ви предлага нужното, за да се заредите с енергия чрез страхотна музика, уникално талантливи художници, нови идеи и възможности.

Веднъж попаднал в капана е трудно да не влезеш отново.

Ние със сигурност ще бъдем там


Текста изготви: Велина Станоева

Стажанти на

За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2018 г. през програмата ще минат 14 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to