Издателство „Бард” организира конкурс за най-красива книжарница

unnamedС наближаването на официалната премиера на „И страж да бди на пост” от Харпър Ли, „Бард” стартира конкурс, чрез който да избере книжарницата, аранжирала по най-оригинален и привлекателен начин витрината си. Състезателите трябва да изпратят снимки, които издателството ще публикува на страницата си във фейсбук. Читателите, от своя страна, ще могат да подпомогнат журито в оценяването чрез своите лайкове, които ще повишат рейтинга на участниците. Книжарницата победител ще бъде обявена на 15 декември, а сладката награда ще е каса марково вино и празнична торта по поръчка. Крайният срок за изпращане на снимки е 10 декември, а адресът е borsa@bard.bg.

Действието в ‘Go Set a Watchman’ се развива в средата на 50-те години и включва много от героите в „Да убиеш присмехулник“, около двайсет години по-късно. Скаут (Джийн Луиз Финч) се е върнала в Мейкомб от Ню Йорк, за да посети баща си Атикъс. Тя е принудена да се бори с лични и политически проблеми и се опитва да разбере нагласата на баща си към обществото и собствените си чувства за мястото, където е родена и е прекарала детството си.

Официалната премиера на продължението на „Да убиеш присмехулник” ще е на 16 ноември.

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to