KAVARNA YOUTH FEST – новият младежки фестивал на морето

31.05.2016
Източник: https://www.facebook.com/events/1615152765476933/
Източник: https://www.facebook.com/events/1615152765476933/

С началото на лятото идват и първите фестивали и възможности за забавление край морето. За първи път тази година на централния плаж в Каварна ще се проведе новият фестивал KAVARNA YOUTH FEST. Началото ще бъде дадено в 12:00 ч. на 11-ти юни. Финалът е след 24 часа на другия ден в 12:00 ч.

Фестивалът е първият по рода си в Каварна, съчетаващ в себе си връзката между изкуство, спорт и любимите дейности на младите. „Връзката, която сплотява хората, прави ги по-добри и успява да промени в позитивна посока мисленето и погледа им към света.“ Според организаторите фестивалът има за цел да пробуди духа на младите и да създаде вълна от позитивна енергия.

През всички 24 часа на фестивала за настроението на посетителите ще има нонстоп музика плюс участия на живо на „Тъпани и гайди“, Jack Rock и BassWarriors Crew. Отделно ще има всякакви уъркшопове и възможности за спорт.  А пък нашумелите участници от „България търси талант“ – „Цирк де ла Люлин“ ще изнесат свой пърформанс, който обещава да е истински вълнуващ.

Възможно е до началото на фестивала в програмата да влязат още изпълнители. Впрочем входът е свободен.

Автор: Калоян Гуглев

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Димитър ПанайотовVarna Buddies – морски хора, морски идеали10.07.2019

Още от Под Моста

Анна-Мария ПоповаПитър Линдберг – красотата идва, когато маските паднатФотография