Лара Фабиан идва с двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу

14.03.2018

Остават 2 седмици до концерта на белгийската звезда в зала 1 на НДК

Най-продаваната белгийска изпълнителка издаде нов, изцяло англоезичен албум, който вече спечели сърцата на няколко града в САЩ, част от световното ѝ турне. След точно 2 седмици “Camouflage” ще дебютира и у нас на 27 март в зала 1 на НДК, когато Лара Фабиан ще предстaви на феновете си двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу.

Фабиан ще излезе с още двама поддържащи изпълнители, за да чуем новия ѝ албум, както и повечето от най-популярните ѝ парчета, с които вече е въздействала на публиката си многократно през годините. “Je T’aime”, “Adagio”, “Love by Grace”, “Broken Vow” са само малка част от хитовете ѝ в глобален мащаб, които ще разтърсят зала 1 на НДК.

„Не вярвам, че езикът може да постави граница на емоциите. Няма специален език, на който да кажеш нещо, идващо от сърцето. Можеш да говориш със сърцето си на японски, индийски, италиански – няма значение. Истинските чувства нямат граници и бариери,“ казва Лара Фабиан преди да изпее една от най-популярните си песни “Je suis Malade”, излязла през 1994. „Много от песните ми се отнасят за това през какво преминаваме, каква е действителността ни, но въпреки всичко, въпреки нея, те разказват и за това как можем да извлечем най-доброто от случващото се заедно.“

Очакваме на 27 март да покаже необикновения микс от класически китари и модерно електронно звучене, за които огромни заслуги имат композиторът Мо Денеби и легендарната Шарън Вон, както и таланти от различни националности, които обединяват най-доброто от всевъзможни култури и стилове. Това е и основното, което искат да постигнат с “Camouflage” – сплотяване на хората въпреки различията.

Последни билети за концерта на Лара Фабиан на 27 март можете да закупите от OMV, билетен център НДК и онлайн в мрежата на Eventim.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Калоян ГуглевБиело Дугме – пътуване назад към Югославия с нов балкански ритъм10.04.2017

Още от Под Моста

Анна-Мария Попова„Заедно в час“ - истории от „празните книги“Образование