Магията на съвременния танц и музиката се преплитат в проекта „Музотанц“ този четвъртък

19.12.2017

На 21 декември от 20 часа в Чешкия център ще се състои танцов и музикален пърформанс, наречен Музотанц. Съвременният танц, магията на музиката, настроенията и емоциите на актьорите и музикантите ще Ви пренесат в едно ново измерение, различно от тук и сега!

музотанц

Музотанц е проект, който използва средствата на съвременните танц и музика тук и сега, за да създаде едно изцяло импровизирано представление, което можете да видите само веднъж! Нищо от цялото събитие няма да се повтори, нито се е повтаряло някога, защото участниците в Музотанц ще пресъздадат това, което мислят, което чувстват и това, което идва от дъното на душата им. Заповядайте, за да споделият с Вас този празник на свободното творене, в който всеки един от зрителите може да открие своята лична история и да се почувства част от събитието.

Датата не е избрана случайно – 21 декември е дни преди множеството празници, които предстоят. Затова актьорите и музикантите, участници в Музотанц, ще Ви накарат да се замислите за празниците, за това какво даваме и получаваме, какво искаме, за различните поводи, които ни събират или може би ни разделят, за материалното и нематериалното в празника.

Ако сте любопитни да видите и преживеете едно наистина неповторимо събитие, заповядайте в Чешки център на 21 декември (четвъртък) от 20 часа! Входът няма да е фиксиран, а ще бъде толкова, колкото Вие решите или както казват артистите в Музотанц „на шапка – според настроението, с което ще Ви изпратим“.

„Това е второто издание на Музотанц и съвсем неслучайно сме избрали тази предпразнична дата. Във всеки Музотанц танцьорите, музикантите и темата са различни, а случващото се между тях зависи единствено и само от настоящия момент, който съдържа в себе си енергията на всеки един от присъстващите в залата.“споделят артистите в страницата на събитието, която може да намерите тук.

Артистите в Музотанц Vol.2 ще бъдат:
Танцьори: Ана Митева, Ина Гергинова, Мариана Капустянова, Христо Ушев
Музиканти: Александър Евтимов-Шаманчето, Димитър Горчаков, Росен Захариев-Роко

Събитието се осъществява с подкрепата на лейбъл за независима музика BigBanda и Чешки център София

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаНешка Робева и "Няма такова шоу" с благородна кауза07.12.2017

Още от Под Моста

Под МостаДигиталното образование – създаване на цифрова екосистемаОбразование