“Между Берлин и София“- фотоизложбата от Инстаграм оживява

06.06.2016

 

Източник: https://www.facebook.com/events/748542978581455/
Източник: https://www.facebook.com/events/748542978581455/

На 9-ти юни един апартамент в София ще бъде окичен с изкуството да щракаш снимки. Авторът на тези снимки е девойката Ели Цонова, която превръща профила си в Инстаграм в нов свят. Снимките и са основани на различни идеи, изключително съчетание на цветове, емоции и настроение. Снимките са правени както в България, така и в Германия. Също на покривите на сгради, гледката от които е страхотна, но и различна. Снимките и бягат от стереотипи и разчупват всички представи за типична фотография, композиция и въображение.

Тя снима хора, сгради, улици, автомобили, колички от супермаркети, стени, надписи, ескалатори. Едва ли ще видите да качи в профила си своята закуска. Всяка снимка е произведение и показва както вкус, особен стил и замисъл, така и небрежност, разчупеност и игра с цветовете и детайлите.

Фотоизложбата ще бъде в апартаментът на „Малките 5“. Това местенце се намира  на улица“Хан Крум“ 3. Тя ще бъде съпроводена от свежи напитки, хубава компания и приказките за това колко красота се крие в един простичък блок. Фотографиите няма да са на таблет и посетителите няма да се ровят в смартфоните си. Минималистичните снимки на Ели ще бъдат подредени в красиви, големи рамки.

Входът е свободен, а подробности за фотографията на Ели и изложбата, озаглавена „Между Берлин и София“ може да откриете във Фейсбук, както и в профила на Ели Цонева в Инстаграм.

 

 

Автор: Илияна Павлова

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаПо стъпките на “Възвишение” Изложба с фотографии на Симон Варсано02.10.2017

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование