МОГА ФЕСТ – изкуство, музика, екология и спорт край Етрополе

18.08.2018

Мога Фест ще се проведе от 24 до 26 август край Етрополе. Събитието е с безплатен вход и ще ви очаква заредено с много позитивна енергия и интересни занимания.

Снимка: Фейсбук

Фестивалът се организира от младежка инициативна група „Мога“, която е създадена през 2010 година с идеята да събуди културния живот на Етрополе и да внесе нещо различно в живота на хората. Тази година им съдействат Община Етрополе, „Геотехмин“ ЕООД, „Строежа“, „Тротоара“, „A-DATA-PRO“ и радио „Тангра“.

Това е седмото издание на фестивала, който обединява изкуство, екология и спорт. Програмата ще включва спортни игри и състезания, велообиколки, еко презентации, работилници, импро театър, литературно четене и още много други. Събитието е подходящо и за деца, за които организаторите са предвидили куклен театър и други забавления.

Вечер на сцената ще бъде пъстроцветно. Музикалната палитра ще включва хип-хоп, пънк, ска, рок, реге и ню ейдж. В петък ще имате възможност да чуете имена като The Top Stoppers, Мерудия, Нещо Цветно и Plastic Bo.

На втория ден за ентусиастите е предвидено събуждане с

йога, а след това лекции, презентации, кръжоци по пирография и фотография, ходене по въже и други разнообразни дейности. Вечерта на сцената ще се качат Dumbfound, Der Hunds, Jeremy? и ФОН.

Повече информация за програмата на фестивала може да откриете на фейсбук страницата на събитието.


Автор: Десислава Витанска

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Ogi 23 превземат Терминал 1 утре с нов албум и специални гости18.05.2016

Още от Под Моста

Анна-Мария ПоповаУчилищата на бъдещето – с мисъл за устойчиво развитиеОбразование