Музиката от големия екран на Movie Music Night: Live Edition

Изображението, взето от rockthenight.eu

Това лято ще имаме шанса да се заредим с настроение под ритмите на познатата филмова музика в центъра на София.

За да се насладим отново на любимите песни от големия екран, Kino Cabana ни кани на Movie Music Night: Live Edition. Изпълнителите – Милица Гладнишка, Михаил Йосифов и Васил Спасов. Хора със страхотен усет за ритъм и доказали се музиканти. Със сигурност няма място за грешки.

Така че заповядайте на 30 август в Kino Cabana. Събитието се очертава страхотно преживяване за всички киномани, но и за тези, които просто са ценители на летните вечери, прекарани с приятели и хубава музика.

Като всяко удоволствие, и това се заплаща през ЕVENTIM, а на 30-и в 18:30, в градинката пред НДК за нас ще зазвучат любимите парчета.

А пък за да не слушаме безучастно, има и dress code: legendary movie characters. Шанс за посетителите да събудят своята креативност и да си припомнят любимите персонажи, та дори и да се въплътят в тях поне за една вечер.

По подразбиране Kino Cabana са ни приготвили чудесна програма през целия август, като за подробности може да погледнете във фейсбук страницата им. Ние със сигурност ще следим внимателно за още подобни артистични прояви през горещия летен месец, а пък с вас ще се видим на Movie Music Night.


Текста изготви: Велина Станоева

Стажанти на

За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2018 г. през програмата ще минат 14 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to