На 19 април ще се проведе интерактивната бордова сесия “9-те игри на бизнес успеха“

Игри, запознанства и предизвикателства предлага събитието на 9 Academy „9-те игри на бизнес успеха“.  То ще се проведе на 19 април от 10 ч. до 17 ч. в E-Motion Club (Младост 1, ул. Йерусалим 1, срещу Пикадили).

board-games-michael-ivanovВ това издание ще имате възможност да прекарате един вълнуващ полуден, в който ще можете да се запознаете с интересни хора и да научите как да използвате настолните игри за личностното и професионалното развитие на всеки специалист в бизнеса. Отново ще Ви срещнем с Митко Симидчиев и екипа от помощници, които ще се грижат за Вашето настроение и насоки в игрите“, разказват от 9 Academy.

Ако се чудите каква е връзката между настолните игри и нетуъркинга, то вижте какво имат да ви кажат от бизнес академията:
Понякога хората се чувстват некомфортно да започнат разговор с непознати. А това се оказва и още по-трудно, когато се отнася до бизнес. Но за да развиваме бизнес контактите си, е необходимо да се запознаваме постоянно с нови хора и да създаваме взаимоотношения с тях.
9-te-igri-na-biznes-uspeha-2

„9-те игри на бизнес успеха“ Ви предлагат да започнете да правите това по-добре благодарение на настолните игри. С помощта на Митко Симидчиев, който вече 8 години специализира в използването на настолни игри за развитието на бизнес умения, ще откриете как да развиете по-лесно умения като преговори, управление на ресурси, свободна комуникация с непознати.

Защо да се присъедините?

За да се усъвършенствате, за да се запознаете с нови хора и не на последно място – за да се забавлявате.

Цената за участие е 28 лв., като в нея са включени:

– закуска, обяд и напитки;
– пространство за нови контакти;
– фасилитирани от специалист игри.

Можете да запазите място Тук!: http://9academy.com/9-igri-na-biznes-uspeha/
И да запазите билет Тук!:  https://eventyard.net/events/parties/9-te-igri-na-biznes-uspeha/222476/

 

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to