Българка с отличие на певчески конкурс в Русия

Певицата Натали Ангелова спечели 3-тото място от зрителското гласуване на престижния конкурс “Пироговский рассвет“, който се проведе преди броени дни в Москва. Като награда тя получи предложение за музикален телевизионен проект в Чехия.

Битката на финалния етап на конкурса бе изключително оспорвана. На нашенката й се наложи да се състезава с участници от 9 държави – Армения, Азербайджан, Русия, Чехия, Беларус, Италия, Казахстан, Украйна и Куба. Победител стана италианският представител Федерико Мартело.

13880151_10204942196834863_7128654920663800063_n

Източник: Facebook

Изпълнителката споделя, че представянето й на големия стадион е било изключително вълнуващо и за самата нея, защото има руска кръв и винаги е мечтала да пее в Русия пред местните.

„Вълнението беше още по-голямо поради факта, че на конкурса представях първата си песен заедно с видеоклипа към нея, който вървя за фон. За втори път ми се случва да пея на сцена в Русия. Първият беше през 2006-та в Дзерджинский, но там беше фестивал и нямаше състезателен характер“.

Това далеч не е първият успех на сцената за Натали. През 2014 г. тя печели второ място на -„Euroritm” – Gura Humorolui, Румъния. Тя участва в редица фестивали, най-известен от които е „Изкуството е …“. Пяла е в мюзикали, спектакли, концерти, участвала е в най-известните телевизионни и радиопредавания в България.

На 9-ти март тази година тя направи премиера на дебютния си сингъл и видеоклип – „Изгубена“. Песента можете да чуете тук:

Младата и талантлива изпълнителка споделя, че за момента авторската й песен е най-голямата й гордост, но й се иска това да бъде едва началото на нейната успешна кариера.

„Продължавам да пея, да се уча, да се развивам и да правя нови песни, това е нещото към което се стремя в професионален план“, добавя още тя.

Автор: Нанси Борисова

Стажанти на
За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to