Непоказвани кадри и песни в нов филм за Ейми Уайнхаус

Снимка: www.billboard.com

Снимка: www.billboard.com

С истинската Ейми Уайнхаус ще можем да се запознаем в нов документален филм за живота, кариерата и трагичния край на известната певица. Лентата “Ейми” включва непоказвани досега кадри и неиздавани песни на британската изпълнителка.

„Пеенето винаги е било важно за мен, но никога не съм си представила, че ще пея или ще бъда певица. Просто си мислех, че съм щастлива, защото това е нещо, което мога да правя, ако поискам”, казва тя. Трейлър показва Ейми Уайнхаус в младежките й години, когато бъдещата звезда не крие страховете си от славата. “Не мисля, че ще бъда много известна. Няма да мога да се справя с това. Ако все пак ми се случи, вероятно ще полудея”, споделя Уайнхаус малко преди да издаде албума си ‘Back to Black’ през 2006 година, който й донесе Grammy.

Режисьор на филма е Асиф Кападия – създател на лентата “Сена” (2010) за легендарния бразилски пилот от Формула 1, отличена с награда БАФТА в документалната категория. “Ейми” ще излезе на екран във Великобритания на 3 юли – броени дни преди четвъртата годишнина от смъртта на певицата.

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to