Нови изпълнители се присъединяват към Spirit of Burgas

11.05.2015

Тази година Бургас отново ще бъде домакин на най-мащабния музикален проект за България Spirit of Burgas. Участието си потвърди изпълнителят Роби Уилямс. Дойде време да бъдат разкрити и още от имената, които ще разтърсят Бургас.

spirit

Неостаряващите STEREO MCs, както и новоизгрялата звезда на Великобритания KWABS, белгиецът Milow и едни от най-добрите румънски, македонски и български групи.

На 7 август Роби Уилямс ще открие фестивала с двучасовото си шоу, което е част от турнето Let me entertain you. KWABS, който за кратко време успя да оглави повечето европейски класации с хитовете си “Walk”, “Last stand” и “Perfect rain”, пристига в България с цял бенд и едночасов сет, специално подготвен за фестивала.

Преди него на сцената ще видим изпълнителя на акустичната версия на Ayo technology – Milow. А неостараващите STEREO MCs  ще завладеят бургаския плаж, докато фойерверките от шоуто на Роби Уилямс са все още в небето.

Сцената на „НА ТЪМНО” също е приготвила богат списък с изпълнители и групи. Освен родни изпълнители, на сцената ще чуем артисти от Македония и Румъния. Сред потвърдилите участие са BASSKA от северните ни съседи и Conquering Lion от западните, а от родните изпълнители – Миленита,  Kotarashky and The rain dogs, Rebelites, DJ Balcan Mash, Toy letters, Ogi 23, Мерудия и Северозападняците. Една от най-добрите британски групи ще бъде хедлайнер за 8 август, но организаторите ще разкият име едва в края на месец май.

Промо-билетите са с цени от 150 лева за двата дни  и ще бъдат в продажба до 17 май, а след това 150 лева ще бъде билет само за 7 август, 60 лв за 8 август и 180 лв за целия фестивал.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаЗапочва Международен филмов фестивал Бургас13.07.2017

Още от Под Моста

Под МостаВъзроденият спомен за Честър Бенингтън от Grey DazeМузика