Остава по-малко от месец до спектакъла “Lord of the Dance”

По-малко от месец ни дели от спектакъла Lord of the Dance: Dangerous Games у нас. Шоуто ще е  на 12 април в зала 1 на НДК и се организира от Loud Concerts с начало 20 часа. Европейската обиколка вече тече с пълна сила.

Посетителите на спектакъла е важно да предвидят по-ранно влизане в залата. Това ще се наложи поради събитията, които се провеждат в НДК заради българското председателство на Съвета на Европейския съюз и въведените допълнителни мерки за сигурност при достъп в сградата.

Вратите отварят точно в 18 часа и всички гости ще бъдат щателно проверявани за оръжия и взривоопасни средства.

 

Освен в София, танцьорите на Майкъл Флетли ще гостуват и в Русе в “Булстрад Арена Русе”.

Предишната световна обиколка на спектакъла Lord of the Dance: Dangerous Games постигна невероятен успех. Талантливият Майкъл Флетли участва в част от разпродадените дати в Лондон и на Бродуей. Последната му изява бе на 17 март 2016 година в Лас Вегас, но корифеят на ирландските танци продължава да ръководи трупата като неин създател, продуцент и хореограф.

Гостуването в София догодина е част от предстоящото световно турне, което стартира на 1 ноември в Москва и в което засега има включени 55 дати.

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to