От днес „Под Моста“ става партньор на сдружение „Знам и Мога“!

15.09.2015

Може би отдавна не ви се е налагало да ставате за училище, но ето, че и поредният 15-и септември настъпи. Отново хиляди ученици прекрачват прага на своето училище – някои за първи, други за последен път. А за някои образованието не спира цяла година.

Затова искаме да ви съобщим точно днес, че„Под Моста“ и сдружение „Знам и Мога”(Know and Can Association) стават партньори! Датата съвсем не е случайна – стартираме днес, защото екипът на нашия сайт осъзнава важната роля на образованието за развитието на младите хора и подкрепя различните форми на нетрадиционно обучение.

Неформално обучение

Новата ни рубрика „Образование“!

„Под Моста“ от днес обособява отделна рубрика „Образование”, в коятовие, нашите читатели, ще следите актуални новини и материали за образование, но и различни възможности за развитие, семинари и проекти, предстоящи събития и възможност за консултантски услуги.  Макар поводът да започнем тази рубрика е отдавна обмисляното ни съвместно партньорство, то далеч не е единствената причина.

Ние знаем, че образованието не се случва само в класната стая. Че понякога часовете са невероятно скучни и затова неформалното обучение е бъдещето. Че учениците ни имат нужда от вдъхновение и повече свобода. Че е важно да има някой, който да ти помогне, когато завършиш. Че светът е изпълнен с възможности, за които честно не подозираме. Че всеки от нас се учи всеки ден. Смятаме, че българското традиционно образование (и училищно, и висше) не е на нужното ниво, а работи с много остарели и неефикасни методи, които често предизвикват точно обратния ефект.

logo_pod_mosta_logo_only_type

Затова в тази рубрика ще пишем статии и новини за изцяло нови методи или добре утвърдени и доказали се такива в чужбина. И за да не ви доскучаваме само със суха тематика – често ще публикуваме и всякакви предложения за обмени в чужбина, семинари у нас, консултации и какво ли още не, от които всеки един от вас може да се възползва. Не си правете и погрешни илюзии, че рубриката „Образование“ ще бъде насочена единствено към новите ни партньори и ще представлява едно скрито PR място. Да, в нея ще има информация, новини и статии за дейността и услугите, които сдружение „Знам и Мога“ предлага,но и много други неща, свързани с образование, които нямат нищо общо със сдружението. Освен всичко това сме ви подготвили различни изненади, сред които – наистина големи награди!

Защо със „Знам и Мога”?

Нашето съвместно партньорство се планира още от началото на лятото и съвсем не е случайно. Както знаете, ако ни четете редовно, ние не бихме избрали да сме представители на случаен рекламодател или партньор.

Сдружение "Знам и мога"

Сдружение „Знам и Мога” организира неформални обучителни семинари и обучения за деца, младежи и възрастни, които са свързани с нетрадиционното образование.Основните цели на курсовете са да повишат квалификацията на учениците, да им създадат умения, да подобрят знанията им, за да им помогнат да бъдат конкурентоспособни, знаещи и можещи хора.

Екипът на сдружението е единствено от ентусиазирани, амбициозни и високообразовани хора с интереси в различни области. Те работят усилено, последователно и с толерантност и желание за работа в международни екипи. Освен да ви помогнат със своя професинализъм, ще срещнете сърдечни и разбрани хора, с които да осигурите доброто си бъдеще и да развиете личността си. Заради всичко това ние решихме, че „Знам и Мога са достойни да бъдат наши партньори.

 

 

 

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Емилия НайденоваДа постигнем непостижимото с постижими стъпки30.03.2020

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование