Пуснаха допълнителни билети за концерта на Брайън Адамс

bryan_adams-get_up_aПоради огромния интерес на родните фенове към концерта на канадската звезда Брайън Адамс организаторите пуснаха допълнителни билети. Шоуто ще се състои на 11 октомври в Арена Армеец, а всички желаещи да присъстват могат да се сдобият с ограничено количество билети на цена от 60 лв от мрежата на Eventim.

Концертът на рок изпълнителя у нас обещава да продължи над два часа и гарантира впечетляващо и вълнуващо преживяване за българската публика. Брайън Адамс ще зарадва най-големите си почитатели със стари хитове и горещи нови парчета.

Концертът му в София е част от световното турне „Get Up” , с което успя да покори многохилядна публика в САЩ, Европа и Канада. Легендарният музикант се завръща отново на Стария континент в Люксембург с концерт на 1 октомври. Критиците вече определиха обиколката на Брайън Адамс като най-силната в неговата кариера.

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to