Седми сезон на „Игра на тронове” с по-малко епизоди

Автор на новината: Алексия Петрова

„Игра на тронове” вече постепенно се ориентира към своя край. Много фенове по света се разочароваха от новината, че след края на шести сезон хитовият сериал ще продължи с по-малко епизоди. Сезонът, който се излъчва в момента, е последният с десет епизода – следващият ще съдържа седем.
lord-tywin-lannisterТова всъщност не е голяма изненада, тъй като още през април Дейвид Бениоф съобщи, че след края на шестия сезон предстоят още 13 епизода. И все пак никой от почитателите на сериала не си даваше сметка за това и не подозираше как ще бъдат вместени тези 13 епизода в рамките на следващите два сезона. Зрителите са свикнали да гледат по десет епизода на сезон и фактът, че седми сезон ще представи само седем епизода не беше приет с радост.

Джак Бендър, който режисира два от епизодите тази година, беше попитан от ‘Vanity Fair’ дали ще работи и върху седми сезон. „ Не знам отговора на този въпрос. Ще правят седем епизода, а и имат своите редовни режисьори, които винаги са вършили тази работа.”, каза той.

Самите зрители усещат начина, по който сериалът се стреми да придвижи действието напред по-бързо. Ако седми сезон има седем епизода, то за финалния осми сезон остават още шест. Ще се наложи феновете на „Игра на тронове” да се въоръжат с голяма доза търпение между сезоните, за да видят отново любимите си герои.

Стажанти на
За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to