Скрити букви – графити фото изложба

22.05.2017
снимка: sofiagraffititour.com

По повод 24-ти май, 30-те знака от българската азбука ще бъдат представени чрез снимки на графити букви. Изложбата ще се състои в първата стая на Dextrophobia Rooms, Club ‘’Barbadossa’’ и прилежащия безистен. Те заедно ще се превъртан в един малък град, изпълнен с графити букви и улична култура.

„Скрити букви” е първата изложба на Sofia Graffiti Tour. На събитието ще видите и графити райтъра RAYS, който ще изрисува своя стена. Организаторите на Sofia Graffiti Tour обещават, че ще научат всеки как да прави свой собствен таг.

По време на изложбата ще има и игра за гостите. Всеки, който успее да напише името си със скритите букви, ще получи комплимент от Club ‘’Barbadossa’’. Клубът ще се грижи за доброто настроение на посетителите на изложбата през цялото време.

Sofia Graffiti Tour е туристическа обиколка в центъра на София, представяща я от цветната й страна. Градът е пълен с изкуство. Организаторите на tour-a се опитват да покажат на гостите и жителите на столицата високото ниво на местната графити и арт сцена. По време на обиколката, организаторите говорят много за историята на графити културата в България, за различните стилове, също и за имена от нашата сцена.

Автор: Симеон Тенев

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"„Граффопост“ продължава през май с участието на Точка Спот22.05.2018

Още от Под Моста

Момчил РусевМузиката като отдушник: Twenty One Pilots и пътят им към успехаМузика