Спечелете книгите на Светлана Алексиевич с „Под Моста“ и „Парадокс“!“

29.11.2017

Имаме удоволствието да ви представим втората ни съвместна игра с издателство „Пардокс“. В нея ще ви дадем възможност да спечелите четири страхотни книги на уникалната авторка, носител на Нобелова награда за литература 2015 г., Светлана Алексиевич. Наградите са представени от издателство „Парадокс“.

Кога и къде?
Играта ще се проведе във Facebook страницата на „Под Моста“ в период 29.11-6.12.2017 г.

Какво?

В продължение на 1 седмица ще имате възможност да участвате за спечелването на един от трите тома на издателство „Парадокс“, изобразени на колажа.
Как?
Правилата на нашата игра са лесни. В играта ще може да вземе участие всеки, който „хареса“ съответния пост и отговори в коментарите под него на нашия въпрос.

Кой?
В играта ще има четирима победители – всеки ще спечели един от трите тома на Алексиевич. След като свърши срока за участие, в рамките на 24 часа, ние ще обявим в коментарите под съответния пост кой е победител. Трима от късметлиите ще бъдат изтеглени чрез приложени, създадено специално за подобни игри и тегли на напълно случаен принцип един от всички харесали и коментирали. Те ще спечелят един от следните томове – „Време секънд хенд“, „Войната не е с лице на жена/Последните свидетели“ и „Чернобилска молитва“Като „бонус“ награда – екипът на сайта ще избере още един победител, написал най-добър отговор на въпроса, който ще спечели книгата „Чернобилска молитва“. След това ще се свържем с вас, за да уточним къде да изпратим наградата ви. Важно е да уточним, че в томболата ще участват само хора, които са харесали и отговорили свързано на въпроса ни.

Сигурни сме, че наградите ще ви харесат. Успех на всички!

NB: Важно е да уточним, че тази игра е посветена на нашите читатели, а не с бизнес цели. Както виждате – наградите са ,важна и качествена литература. Тук не подаряваме ваучери, козметика, дрехи и други консуматорски стоки. Целта ни е да зарадваме хора, които наистина биха оценили притежанието на едно от тези прекрасни издания в колекцията си.

Затова и ние не одобряваме злоупотребяването с подобни игри. Ние сме сайт за авторска журналистика за култура и изкуство, а не Фейсбук страница на магазин. Поради тази причина и задаваме авторски въпрос със свободен отговор. Копирането на чужди отговори в тази игра и всички други творчески игри на „Под Моста“ от тук насетне – няма да се поощрява.
Благодарим за разбирането!

 

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Боян СимеоновИзкуството, което ни докосна през 2020-а26.12.2020

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование