Troyan Riverside Festival – новият музикален фестивал

19.07.2015

poster_594x841_final

Лято е и е време за разходки из природата, плаж, много музика и добро настроение. Ако всичко това ви звучи примамливо, имате малко свободно време и подходящата нагласа, то ви предлагаме да обърнете внимание на един нов фестивал Troyan Riverside Festival. Събитието ще се състои около Троян – едно магическо място сред планините на централна България. Надарен с невероятна природна красота и запазил духа на българските традиции, Троян е перфектното място да се насладите на почивката и да се включите в различните работнилници, свързани с традиционното българско майсторство, които ще предложи фестивалът, да се насладите на вкусна екологична храна от местни производители или да поскачате под музикалния съпровод на събитието.

Музикалната програма е специално подбрана за любителите на електронната музика, но в случай, че тя не е точно вашето нещо, не се притеснявайте  – организаторите ще предложат по нещо за всички. Дневната програма на събитието ще се състои от изпълнения на живо, които биха заводолили всякакви музикални желания, а през нощта ще настане царството на любителите на електронната музика. Ще можете да чуете изпълнители като Stefan Goldmann, XDB, Carlos Valdes, Joris Zwetsloot, Sirius & Methodikal, Laylla Dane, Soulheads, Ramsey Hercules, Stefak и много други.

В случай, че сме ви заинтригували, ви предлегаме да се сдобиете с билетче, да си отбележите датите между 24-ти и 26-ти юли включително като „заети“ в настолния календар, да се заредите с много добро настроение и да се запътите към Троян за едно наистина хубаво преживяване!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Илияна МаринковаЛили Гелева за вдъхновението на живота01.10.2019

Още от Под Моста

Анна-Мария ПоповаДа избереш книга по корицата и да си струваЛитература