Troyan Riverside Festival – новият музикален фестивал

19.07.2015

poster_594x841_final

Лято е и е време за разходки из природата, плаж, много музика и добро настроение. Ако всичко това ви звучи примамливо, имате малко свободно време и подходящата нагласа, то ви предлагаме да обърнете внимание на един нов фестивал Troyan Riverside Festival. Събитието ще се състои около Троян – едно магическо място сред планините на централна България. Надарен с невероятна природна красота и запазил духа на българските традиции, Троян е перфектното място да се насладите на почивката и да се включите в различните работнилници, свързани с традиционното българско майсторство, които ще предложи фестивалът, да се насладите на вкусна екологична храна от местни производители или да поскачате под музикалния съпровод на събитието.

Музикалната програма е специално подбрана за любителите на електронната музика, но в случай, че тя не е точно вашето нещо, не се притеснявайте  – организаторите ще предложат по нещо за всички. Дневната програма на събитието ще се състои от изпълнения на живо, които биха заводолили всякакви музикални желания, а през нощта ще настане царството на любителите на електронната музика. Ще можете да чуете изпълнители като Stefan Goldmann, XDB, Carlos Valdes, Joris Zwetsloot, Sirius & Methodikal, Laylla Dane, Soulheads, Ramsey Hercules, Stefak и много други.

В случай, че сме ви заинтригували, ви предлегаме да се сдобиете с билетче, да си отбележите датите между 24-ти и 26-ти юли включително като „заети“ в настолния календар, да се заредите с много добро настроение и да се запътите към Троян за едно наистина хубаво преживяване!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Габриела КанджеваЛюбимите ни блус кавъри на Бет Харт30.10.2019

Още от Под Моста

Калоян ГуглевИзкуството в дигиталната епоха. Как артистът живее от него?LIFE