В Kickstarter се появи български проект за настолна игра на световно ниво

1Наскоро ви запознахме с Bright Future (че даже и ви дадеохме една бройка) от първата българска настолна игра, финансирана с Kickstarter.  Това ясно няма да е единичен случай, тъй като вчера се появи нов проект за българска настолна игра в платформата за потребителско финансиране. Тя е наречена  Battalia: The Creation, а разработчици са най-големия издател у нас – „Фантасмагория“. Играта е комбинация от различни елементи като редене на плочки, битки с герои, завладяване на територии и т.н.

От представянето си в Kickstarter, продукцията изглежда на Западно ниво. Клипчето, представяща играта, е направено безумно добре, а всичко в проекта е пипнато до най-малкия детайл. Самата игра изглежда изключително интересно и мащабно. С две думи – искрено сме впечатление от проекта и сме сигурни, че ще събере нужните за реализацията си средства.

Вижте проекта Тук!

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to