Образование

Заедно в образованието и „Заедно в час“ за успеха на всяко училище

19.03.2019

С какво се занимават възпитаниците на програмата на „Заедно в час“ след първите две години в училище? Какви техни успешни практики могат да споделят с други учители? Какви продукти и услуги са разработили в помощ на директорите? Как можем да разпространим добрия опит сред повече училища в страната?

Заповядайте на 12 април от 13:30 ч. на второто издание на „Заедно в образованието: За успеха на всяко училище“, за да чуете отговорите на тези и много други въпроси.

Регистрацията е на https://bit.ly/2O54fZK.

Събитието се организира от академия „НИКЕ“ и фондация „Заедно в час“. На него ще бъдат представени добри практики и опит от класни стаи, училища и регионални инициативи, насочени към качествено образование за всяко дете в България.

Ще имате възможност да се запознаете с възпитаници на програмата на „Заедно в час“, които продължават да работят в сферата на образованието през различни начини – като учители и директори, създатели на бизнес компании и социални предприятия, експерти в гражданския сектор. Ще можете да се включите и в дискусии с представители на местни и национални институции, за да стигнем заедно до отговори на въпроса как да развиваме училището в името на успеха на учениците.

„Заедно в образованието“ ще се проведе в гр. София. За точното място, на което ще се проведе, следете събитието: Заедно в образованието: За успеха на всяко училище


Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Емилия ИлиеваДа умееш да подготвяш уроци за целия клас, когато децата са толкова различни13.12.2019

Още от Под Моста

Емилия ИлиеваПътуване по следите на Коледа - на лов за традицииLIFE