Образование

Заедно в образованието и „Заедно в час“ за успеха на всяко училище

19.03.2019

С какво се занимават възпитаниците на програмата на „Заедно в час“ след първите две години в училище? Какви техни успешни практики могат да споделят с други учители? Какви продукти и услуги са разработили в помощ на директорите? Как можем да разпространим добрия опит сред повече училища в страната?

Заповядайте на 12 април от 13:30 ч. на второто издание на „Заедно в образованието: За успеха на всяко училище“, за да чуете отговорите на тези и много други въпроси.

Регистрацията е на https://bit.ly/2O54fZK.

Събитието се организира от академия „НИКЕ“ и фондация „Заедно в час“. На него ще бъдат представени добри практики и опит от класни стаи, училища и регионални инициативи, насочени към качествено образование за всяко дете в България.

Ще имате възможност да се запознаете с възпитаници на програмата на „Заедно в час“, които продължават да работят в сферата на образованието през различни начини – като учители и директори, създатели на бизнес компании и социални предприятия, експерти в гражданския сектор. Ще можете да се включите и в дискусии с представители на местни и национални институции, за да стигнем заедно до отговори на въпроса как да развиваме училището в името на успеха на учениците.

„Заедно в образованието“ ще се проведе в гр. София. За точното място, на което ще се проведе, следете събитието: Заедно в образованието: За успеха на всяко училище


Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Емилия НайденоваОт университета до класната стая: изборът да станеш учител11.11.2019

Още от Под Моста

Под МостаГеорги Енчев – Goosh: 20 години с модерна култура в обувкитеLIFE