“Замръзналото кралство: филм с музика на живо” за първи път в България

Източник: www.royalalberthall.com

Източник: www.royalalberthall.com

“For the first time in forever” българската публика ще може да се наслади на „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“. Броени дни преди Коледа, на 21 декември,  зала 1 на НДК ще се превърне в малкия Арендел.

Анимационният филм ще оживее пред очите на зрителите с помощта на първокласен симфоничен оркестър и хор, които ще озвучават на живо през цялото време. Малките (и големи) фенове на „Замръзналото кралство” ще имат възможност да чуят „Let It Go“, „Do You Want To Build A Snowman?“ и „Love Is An Open Door“, изпълнени пред очите им от професионални музиканти за първи път в България. А родителите ще имат прекрасната възможност не само да заведат децата си на кино, но и да започнат отрано да възпитават у тях любов към музиката.

„Замръзналото кралство” е най-доходоносният филм на Дисни с приходи от над 1 млрд. долара. Публиката го обожава, а критиците не пестят похвалите си. Два Оскара, Награда на британската академия и Златен глобус са само част от наградите, с които анимацията се гордее.

„Замръзналото кралство: филм с музика на живо“ ще бъде представен в България само на 21 декември 2016 г.. Събитието се реализира от ‘Disney Concerts’ и ‘Keen Acts’ – агенцията, която осъществи „Кръсникът Live” миналата година. Билетите тръгват в продажба от 2 септември и ще са на цена от 45 до 80 лв. Можете да ги намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна.

Текст на новината: Дарина Христоскова

Стажанти на
За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to