Излезе първият трейлър на „Предизвестена смърт 3”

26.08.2016

33

Изненадващо и сякаш от никъде, беше разпространен трейлърът на продължението на „Предизвестена смърт”. Третата част от стартиралата през 2002 година поредица премина през какви ли не проблеми, но ето, че най-накрая нещата се получиха.

Освен че се превърна в изненадващ бокс офис успех, режисирания от Гор Вербински “Предизвестена смърт”, (който всъщност е римейк на оригиналния японски хорър „Ringu” от 1998 година) си спечели и славата на един от най-страховитите и дискутирани съвременни трилъри. Успехът на филма доведе до направата на продължение, през 2005 година, което обаче не успя да натрупа очакваните от продуцентите и анализаторите приходи. Въпреки това студията зад тези филми не се отказа от поредицата и финансира направата на трета част.

Самият филм „Предизвестена смърт 3” премина през многобройни смени на режисьори, сценаристи, актьори и беше предвиден за ноември 2015-а Няколко месеца преди премиерата, обаче беше преместен за 2016 година. От тази смяна досега липсваше каквато и да е нова информация за лентата.

Все пак трейлърът на филма излезе и от него научаваме, че премиерата е насрочена за 28-и октомври тази година.

Въпреки липсата на актьорите от предходните две ленти, изпълнителният продуцент на “Предизвестена смърт 3” Гийермо дел Торо уверява, че филмът е „достойно попълнение към франчайза“, което е взело „всичко най-добро“ от японския оригинал и американската версия на Гор Вербински.

Познатият от „Знам какво направи миналото лято“ Джони Галеки изпълнява ролята на Гейбриъл – млад и амбициозен професор, който започва да помага на млада двойка в борбата им срещу мистериозни и зли свръхестествени сили. В ролите на двамата влюбени Холт и Джулия се превъплъщават актьорите Алекс Роу и Матилда Лъц. Призракът на убитото младо момиче Самара Морган е отново главния отрицателен персонаж, а самото действие на филма се развива 13 години след случките в оригиналния “Предизвестена смърт”.

Слуховете, че третата част е всъщност предистория се оказаха неверни и по думите на режисьора Франциско Хавиер Гутиерес филма е директно свързан с предишните две продукции от франчайза. Разликата в случая е, че в новата лента познатия на феновете „прокълнат запис на Самара“ ще бъде разпространяван не чрез видеокасета, а чрез интернет и смартфони.

За снимките на “Предизвестена смърт 3” бяха похарчени 35 милиона долара, а ппродуцентски партньори на Гилермо дел Торо са Уолтър Паркс и Лори Макдоналд.

Остава само да разберем дали филмът ще бъде разпространен по българските екрани и дали ще се превърне в хорър-хитът, на който целия екип стоящ зад него се надява.

Официалният постер на филма.
Официалният постер на филма.

Текст на новината: Станислав Великов

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под Моста„Възвишение“ отчете най-силния старт на българско заглавие за последните 7 години14.11.2017

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Мисис Америка“ е наелектризиращ сблъсък на интереси в неустоима картина на 70-теКино