Под Моста стартира новата рубрика „Гост автор(итет)“

Untitled-1

За нас е удоволствие да ви съобщим, че стартираме нова рубрика наречена „Гост автор(итет)“. Играта на думи не е случайна. В нашата нова рубрика един или два пъти на месец ще каним гост автори, които, в нашите очи, са авторитети в своята област. Всеки гост, който приеме нашата покана, ще отговори с по няколко думи на забавния въпросник, който сме подготвили, за да представи себе си. След това ще напише една социално ангажирана статия с акцент, която да представи на вас, читателите ни.

Нашите гост автори(тети) ще са писатели, журналисти, преподаватели, блогъри, хора на изкуството, експерти в различни области, обединени от това, че са смислени хора, които имат какво да кажат. Те ще са известни и уважавани лица (или пера), които обаче не са „героите“ на деня, които непрекъснато ни махат от телевизора. Не, те ще са героите на нашето време. Онези не толкова масово популярни, но изключително важни и редки личности, които винаги си струва да бъдат чути. Следете ни, започваме скоро.

Димитър Панайотов
е на 25 и е завършил “Журналистика” в СУ „Климент Охридски”. Той е основател и главен редактор на “Под Моста”. Интересува се от литература, култура, кино, фотография, дигитален маркетинг и качествена журналистика.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to