Белослава представя „Времето за мен си ти” в НДК

be369429-39a3-495c-ac0e-1003d2148dffНа 15 декември в зала 3 на НДК Белослава ще представи четвъртия си студиен албум „Времето за мен си ти”. Премиерата на новия албум в началото на 2016 г. ще бъде съпътствана от национално турне.

На сцената в НДК към певицата ще се присъединят и музикантите Живко Петров (пиано), Димитър Семов (барабани), Димитър Карамфилов (контрабас), Росен Захариев-Роко (тромпет и перкусии) и Елена Кокорска (вокали).

Концертът ще бъде условно разделен на три части – R’n’B, диско и джаз. В първата участие ще вземат и специални гости – бийтбоксерът SkilleR и Джоана Нуамеруе. Живко Петров е автор на музиката от албума, както и на аранжиментите за концерта, специално написани за случая. Текстовете на песните от „Времето за мен си ти” са дело на самата Белослава.

Събитието е част от 29-тото издание на Новогодишния музикален фестивал, организиран от НДК. Билетите са на цени от 15 до 25 лв. и могат да бъдат закупени на Билетна каса НДК или в мрежата на Ticketportal.

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to