Георги Томов започва броенето на “Всичките дни” в петък

vsichkitedni

Ако ви се брои нова българска литература, на 27 май (петък) в 18:00 ч. по време на Пролетния панаир на книгата, Георги Томов ще представи официално сборника с разкази “Всичките дни”. Книгата, с корица на Дамян Дамянов, ще бъде чествана на сцената на левия полуетаж в НДК.

“Всичките дни” съдържа тринадесет майсторско написани разказа, всеки от които е редактиран от различен редактор – близък на автора журналист, писател, преводач или издател.„Експериментът, всеки разказ да е с различен редактор, се оказа чудесна идея за разноликите като тематика, емоция и ритъм истории, вдъхновени от живота. Благодарен съм на всеки от тях за взаимното удоволствие от съвместната работа, което – надявам се – ще усети и читателят”, казва авторът пред “Жената днес”.

Георги Томов добива популярност още с литературния си дебют „Не беше тук и си отиде“ и продължава словесното си развитие с романа, на който е  съ-автор, „Докато дишам“ и новите разкази “Всичките дни”.

Радина Иванова

Стажанти на

За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2018 г. през програмата ще минат 14 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to