Вече е ясно – Hills of Rock се завръща през 2018 година

Само дни след успешния старт на фестивала Hills of Rock и часове след потеглянето и на последния тир с техника от зоната на фестивала, започва работата по второто му издание. Изненадващо високата посещаемост и положителния отзвук бяха горивото в двигателя на организациите, нагърбили се с тежката задача да създадат добре изглеждащ, добре организиран и посещаван фестивал в България.

Hills of Rock

 

Ако преди м

есец имахме някакви съмнения за отделни детайли по концепцията и планирането, то сега почти всичко е ясно. Това е мястото, а остава да уцелим и времето. Планираме изданието през 2018 да се проведе в периода май-септември, но реално ще зависи и от турнетата на групите, които сме си набелязали.” – заяви Иван Несторов, организатор на Hills of Rock.

За момента имената, с които се преговаря, се пазят в тайна, но пък се подготвя пускането на серия ULTRA-промо билети за най-нетърпеливите фенове на Hills of Rock. Те ще са с цена от 60 лева и ще важат за всички дни на второто издание. Специалните промо билети тръгват в продажба в понеделник 10.07.2017 и са ограничено количество! Най-важното при тях е, че при обявяването на точните дати на фестивала всеки от закупилите такъв билет ще има 10 дни да реши дали да го запази или да го върне и да получи парите си обратно.

Фестивалът ще се реализира ежегодно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to