Иван Реон от “Игра на тронове” издава нов албум

www.theplace.ru

www.theplace.ru

Актьорът, известен най-вече с участието си в сериала “Игра на тронове” в ролята на Рамзи Болтън, пусна парчетата от “Dinard” в iTunes и своя сайт. Албумът е записан изцяло в RAK Studios, в което са творили имена като Muse, Пол Макартни, Placebo, Radiohead и The Smiths.

Пред Independent, Реон признава, че през деня е актьор, а през нощта – музкант. Талантливият британец е записвал по време на снимките на четвърти и пети сезон на хитовото фентъзи. Голяма част от композирането се е случило в хотелската му стая, в дните когато не имало нужда да е пред камера. “Когато имах свободно време, хващах китарата”, казва той.

Уелсецът започва кариерата си в пънк бандата The Convictions. След успешно представяне на Бродуей, участва в сериала “Misfits”. Първоначално се пробва за ролята на Джон Сняг в Игра на тронове, но накрая избират Кит Харингтън. Преди да приеме ролята на Болтън, успява да издаде самостоятелно три ЕР-та – “Tongue tied EP” (2010), “Changing times” (2011) и Bang! Bang! (2013).

Можете да чуете албума на Иван тук.

Стажанти на

За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to