Кои сме ние и за какво се борим?

03.06.2013

MOSTA2
Кой, как и за чий е решил да дебне Под Моста, се питате вие, които по неведомите пътища на интернета сте се озовали лице в лице с този текст. И да не се питате, ще ви кажем. Идеята за този сайт, както си личи от интрото, се роди една дъждовна нощ, когато банда млади, самообявили се майстори на словото, под влиянието на количество ферментирал концентрат и културна одухотвореност, решиха, че в нета има място и за тях.

ПодМоста е сайт за Забавления и Лайфстайл, от готини хора за готини хора – сиреч, целта ни е да си правим кефа, също и вашия.

При нас ще можете да прочетете както за  интересуващи ви филми, книги, постановки, мацки, които случайно сте зърнали из Борисова, така и  всякакви репортажи, интервюта, авторски коментари и тъй нататък  работи от градския и селския живот в милата ни родина. Няма да пишем за циците на Златка Преславова Лозанова, нито за Волен Сидеров (недай си Боже, за неговите цици). За сметка на това обмисляме да ви заливаме с, до колкото можем, интелигентни, смислени и качествени статии, по план по-обемни, че да не пропуснем нещо важно.

Тук, Под Моста ще продължаваме да се събираме на ракийка и мезе, за да разпуснем, да се посмеем, чат-пат да се изумим. Добре дошли сте и вие. Наздраве!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под Моста03.06.2013

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование