От днес пускат в продажба билети за София Филм Фест

02.03.2017

От днес – 2 март, започва продажбата на билети за 21-то издание на София Филм Фест.

Билетите могат да бъдат намерени на касите на фестивалните кина. Предварителната продажба стартира в Билетен център на НДК, Дом на киното, Културен център “G8”, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Euro Cinema и Кино Арена Делукс Bulgaria Mall.

Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции в Кино „Люмиер”, Френския институт – кино Славейков, кино Влайкова, Културен център на СУ, Дом на културата „Искър” и Пространство за съвременно изкуство ДНК на Националния дворец на културата. Касата на кино „Одеон” стартира продажби от 10 март, ден след откриването на фестивала.

Освен по кината, магазини за подаръци, книжарници и барове, билети ще могат да бъдат закупени и онлайн, но само за определени зали. Това са НДК Зала 1, кино „Люмиер”, Дом на киното, „Одеон”, Културен център на СУ и кино „Славейков”.

От самото си създаване София филм Фест поддържа демократична политика за цените на билетите си. Основната цена от 7 години насам е 8 лева, като има намаления, от които могат да се възползват пенсионери, ученици, студенти и хора в неравностойно положение.

Цената на билетите в НДК –Зала 1 ще бъде 9 лева. Допълнителни намаления ще бъдат направени за закупуване на по-големи количества билети само в определени кина.

Международният филмов фестивал София Филм Фест започва на 9 март и ще продължи до края на месеца. В програмата са поместени над 150 пълнометражни игрални и документални събития, както и над 20 късометражни филма.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаСофия Филм Фест във Варна започва в петък с филма на годината и парти за меломаните15.03.2017

Още от Под Моста

Деница ДимитроваМежду Холивуд, Бродуей и Уест Енд: театралните роли на филмовите звезди, за които не сте знаелиКино