Queen и Адам Ламбърт в България

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Британските рок легенди от Queen ще посетят страната ни на 23 юни 2016г., научаваме от фейсбук страницата на Брайън Мей. Бандата ще бъде в компанията на изпълнителя Адам Ламбърт като част от съвместно световно турне, започнало още през 2014г. Шоуто ще се състои на стадион „Георги Аспарухов“ от 20:00 часа.

Към момента единствените останали членове от оригиналния състав на Queen са Брайън Мей (китара) и Роджър Тейлър (барабани). През 2011г. те започват съвместните си участия с Адам Ламбърт, чиято кариера стартира благодарение на „American Idol”. Оттогава насам музикантите вече имат едно успешно европейско турне зад гърба си. За работата си с Ламбърт Брайън Мей коментира: „За нас е достойно предизвикателство и съм сигурен, че Адам би получил одобрението на Фреди (Меркюри)“.

Концертът е организиран Sofia Music Enterprises като част от фестивала “Арена Музика”. Билетите ще се продават на касите на Ticketpro в страната и на www.ticketpro.bg. Продажбата започва на 30 ноември.

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to