Стартира новият музикален сезон в Sofia Live Club

03.10.2017

На 4-ти октомври, сряда, Sofia Live Club отваря врати за нов музикален сезон и посреща на сцената един любим необичаен проект. Grace On Air се завръща с третия си сезон още по-провокиращ и вълнуващ.

Композиторът и класически пианист Мария Каракушева и оперното сопрано Пламена Гиргинова, са приготвили нова порция от знаменити поп и рок парчета, поднесени в класически стил и изпяти като оперни арии. Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Queen, Nirvana, Lady Gaga, Coldplay, Radiohead, Lenny Kravitz, David Bowie и други поп икони, дискретно, с финес и леко подбутване ще се опитват да изместят „Тоска“ и „Мадам Бътерфлай“ от светлините на рампата.

Проектът на Мария и Пламена вече в два сезона успява да събира стотици верни последователи и продължава убедително да доказва, че за истински красивата музика наистина няма значение жанрът, в който се представя. Grace Оn Air е удивителна възможност да подновите любовта си към някои от вечните парчета, виждайки и чувайки ги по съвършено нов начин.  А и Станислав Йежи Лец твърди, че „операта е вечна, защото не съществува чак толкова глупаво нещо, което да не може да бъде изпято”.

Grace Оn Air е изключителен спектакъл – всичко е във въздуха, създавайки феерия от глас и музикални интерпретации.  Концертът ще е в две части и започва точно в 21.00 часа.

БИЛЕТИ: в мрежата на EVENTIM, OMV и The Mall на цена 12 лева. На място ще са 15 лева.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаDimitri Vegas & Like Mike с грандиозно шоу у нас03.03.2018

Още от Под Моста

Под Моста„Операция „Жълти стотинки“ събира средства за олимпийските отбори по природни наукиLIFE