Three Days Grace на Hills of Rock

Facebook

Three Days Grace са третата голяма група, която ще вземе участие на фестивала Hills of Rock в Пловдив. Фестивалът се провежда в рамките на два дни, а избраните дати за тази година са 30 юни и 1 юли.

Канадците ще закрият фестивала и ще излязат на сцената на 1 юли в 19:00 ч. Three Days Grace са добре известни на родната публика с хард рок звученето си. Групата е сформирана през 1992 г. под името Groundswell, след което се разпадат, но за щастие на феновете, 5 години по-късно решават да се съберат и да използват настоящото си име. До днес те са издали 4 студийни албума и неведнъж са определяни като „Номер едно музиканти на годината“. Първите три албума дори стават платинени. Могат да се похвалят и с номинации за най-пускана песен, най-добро видео и любима канадска група. Настоящите членове на бандата са: Мат Уолст (вокал, ритъм китара), Брад Уолст (бас, бек вокали), Нийл Сандерсън (барабани, бек вокали) и Бари Сток (китарист).

На фестивала още ще можем да чуем големите Evanescence и  Guano apes. Другите групи, обявени до момента са: Raveneye, Imminence, Existance, Basska, Folk & Roll, Conquering lion, Shazalakazoo, Sevi, Siluet, Krossfire, Dream skiller, Paraplanner, Bloodrush, Hayes & Y, Plastic Bo, Lieveil, Мерудия и Уикеда.

Билети можете да намерите в мрежата на Eventim и TicketPro, а също така и в билетния център на НДК, OMV и The mall.

Автор: Петя Видолова

Стажанти на
За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to